Welkom

De mobiele pagina Helderziendenonline.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - online antwoorden

helderziende Johannes

Helderziende Johannes

Helderziend  -  Heldervoelend  -  Sociaal invoelend     0909 95 95 -     0903 416 36

Johannes - PIN 2681

Helderziend - Heldervoelend - Sociaal invoelend

Bel helderziende Johannes op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Mijn naam is helderziende Johannes, helderziende met vele jaren ervaring. Ik krijg duidelijke beelden en boodschappen door tijdens een consult die ik dan doorgeef voor je. Ik ben heel sterk met zaken zoals vermissing, blokkades en relaties. Ik help je om terug in je kracht en energie te komen.

Getuigenissen Johannes

Onder de indruk zijn is magertjes uitgedrukt. De sterke oorden zijn begrip, zeer helderziend, duidelijk en aangenaam. Goede steun in precaire situatie. Een aanrader :)

Anton

Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit, vindt het super hoe jij als paragnost je kracht staat. Merci Johannes

Anton

Ik ben niet gemakkelijk onder de indruk, maar van Johannes was ik even men kluts kwijt. De dingen die hij ziet tot in de kleinste specifieke details zijn bijna angstaanjagend. Ik heb nog nooit zoveel correcte informatie gekregen met enkel een naam. Je bent zeker de 5 sterren waard. Wat een positief persoon ben jij, met veel heldere inzichten.
Bedankt x

Mistiek

Accuraat. To the point, heel eerlijk. Johannes je bent een engel. Bedankt voor het fijne gesprek. U heeft duidelijk dingen vertelt die kloppen. Nu maar afwachten hoe alles gaat lopen. Thx Soraya.

Soraya

Johannes is oprecht en eerlijk.
De afgelopen tijd heb ik heel veel aan hem gehad. Johannes, dank je wel voor de accurate inzichten .

Elise

Johannes, ik had jou onlangs voor het eerst gesproken. Je vertelde me dat ik binnen nu en een week weer contact zou gaan krijgen met me geliefde van het verleden. Nou, kreeg vandaag een berichtje van haar. Ik wil je erg bedanken voor het mooie consult je waarnemingen zijn sterk en zuiver. Ik bel je gauw weer eens, Ben.

Ben

Lieve Johannes, wat heb jij een bijzondere gave. En wat het helemaal bijzonder maakt is je besef dat je anderen hiermee kunt helpen. Ongelooflijk wat jij allemaal ziet en doorziet. Dankjewel! Lieve groet van Carolyn

Carolyn

Lieve Johannes, jij bent een engel hier voor de mensen die jou nodig hebben, ik heb veel gesprekken met jou gevoerd over alles en nog wat. Ik ben er van overtuigt dat jij een van de betere bent hier op de lijn voor mij. Liefs Mireille

Mireille

Geweldige man met het hart op de juiste plaats. Johannes is de beste! Liefs M

Mirjam

indrukwekkende topparagnost. Zeker de moeite om te bellen.

Mieke

Wat een topper is Johannes. Hij geeft me rust. Duidelijk heel veel ervaring. Jij behoort absoluut tot de beste mediums van deze lijn.

Liefs

Anneleen

Straf medium. Tot nu toe komt alles uit wat hij me voorspelde.

Deva

Lieve Johannes, bedankt voor het gesprek. Je bent zo een lief mens en begrijpt ook alles en luistert heel goed maar legt ook alles goed uit! Je kon dingen zeggen dat je niet kon weten, je begrijpt mij! Ik hoop jou nog te kunnen spreken. Heel veel liefs A.

Anoniem

Heb Johannes een aantal keren gesproken. Een super paragnost en een aanrader.

Dinetha

Beste Johannes,

Bedankt voor je fijne en zeker heel bijzonder gesprek.
Je bent top!

Groetjes jet .

Jet

Ik dank je van harte. heb U vandaag voor het eerst gesproken en ben het helemaal eens met andere getuigenissen. Je bent super, topparagnost.

Sujadi

Beste Johannes,

Bedankt voor het consult, ben zeer tevreden.
Ik ga je zeker nog bellen . Blij dat jij hier bent.

Lin

Johannes

Ik heb er vertrouwen in. je had weer gelijk met je voorspelling. ik weet wat ik aan je heb.
Je bent TOP.

Janny

Heel fijn consult gehad. Nu afwachten of je voorspellingen uitkomen maar het voelde erg zuiver aan. Je voelde haarfijn aan wat ik zelf ook voelde bij bepaalde situaties.
Dank hiervoor.

Sarah

Johannes ,
Ik ken je al een hele tijd, vorig jaar heb je me door een hele moeilijke periode gehaald. Je bent niet enkel een helderziende van het allerhoogste niveau, maar ook een lieve constructieve coach die keer op keer spot on zit. Geen woorden om te omschrijven hoe sterk jij bent, wat voor een mooi en kostbaar iemand je bent en hoe je zorgt dat ik niet enkel leer wat ik moet leren, maar dat ook keer op keer... al die jaren... exact uitkomt wat je zegt. Ongezien, ongeƫvenaard, onvervangbaar, ... alleen maar een diep respect voor het gegeven dat je je gaves wilt delen met ons!

Veel liefs e.

e.

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Johannes

PIN 2681

Dit is de profielpagina van helderziende Johannes. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven