Welkom

De mobiele pagina Helderziendenonline.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - online antwoorden

helderziende Marie

Helderziende Marie

Luisterend oor  -  Sociaal invoelend  -  Raadgever     0909 95 95 -     0903 416 36

Marie - PIN 2447

Luisterend oor - Sociaal invoelend - Raadgever

Bel helderziende Marie op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 95 95
  BE  0903 416 36

Hallo, ik ben Marie. Al jaren sta ik mensen bij waar ik kan door middel van helderziende gave en de lenormand kaarten, mijn pendel en mijn ervaringen als Reikimaster en therapeute. Dankzij mijn nauwe samenwerking met en bescherming van de Aartsengelen en Moeder Meera, kan ik uw harteroerselen bereiken en begrijpen. Mijn invoelend vermogen en vele jaren levenservaring zijn voor mij een extra hulpmiddel bij het vertalen van uw vragen en of problemen. Vraag en u zal gehoord worden. Van harte veel liefs Marie.

Getuigenissen Marie

Lieve Marie, dank je wel voor het fijne consult. Het geeft me weer rust en vertrouwen.
Van de dame die zich teveel zorgen maakt

Anoniem

Prachtige zuivere vrouw. helder en scherp en enorm liefdevol. Mijn dank is groot. Dank je wel Marie, bedankt voor je geruststelling en dat mn pad nu weer open ligt en we gaan t verder zien. ik zal je zeker nog een x terugbellen.
Gr R.

R

Ze is geweldig ze neemt de tijd voor je echt aan aanrader.

Shamira

Ze is geweldig ze neemt de tijd voor je echt aan aanrader.

Shamira

Heel goeie analyse. Weet precies wat er gaande is zonder details te geven. Zat er boenk op. Nu afwachten hoe het evolueert. Ik laat het haar zeker weten.

Anne

Marie, je bent je 5 sterren echt waard meid, bedankt voor je hulp, je hebt een supermooie gave, blijf ze benutten, groetjes van een dankbaar iemand.

As

Lieve Marie bedankt Voor je heldere uitleg. Helaas waren mijn kredietjes op. Maar je was helder en duidelijk. Bedankt Voor de tips. Vielen dank Lis. Heel lieve dame. Echt een aanrader.

Lis

Dank je wel Marie. Jij bent een hele fijne gesprekspartner met veel kennis en inzichten. Ik was aardig onder de indruk na ons gesprek. Ik wens je veel warmte en licht toe - Linda

Linda

Zo'n leuk gesprek gehad met Marie, natuurlijk ook leuk omdat ze best positief was, maar ook omdat ze zo lekker luchtig was, ik weet niet hoe ik het uit moet leggen maar het was gewoon een fijne energie. Dankjewel Marie.

F.

Dankjewel Marie voor het mooie gesprek ivm aarden en positief denken
Inge

Inge Soetens

Wat een lieve vrouw is Marie. Ik heb een warm, liefdevol en eerlijk consult gehad. Marie zegt waar het op staat, het klopt gewoon. Dankjewel hiervoor. Warme groet M

Marina

Bedankt Marie voor het kijken voor mij en de persoon waarover ik vragen had. Ben veel geruster nu en zal nu ook het geduld kunnen opbrengen, ik laat je weten wanneer er veranderingen plaatsvinden.

Caroline

Hoi Marie, Hier een zeer tevreden klant, dank voor je hulp. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Lis.

Lis

Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci

Kim

Marie is een een fantastisch medium. De allerbeste op deze lijn. U voorspelde dat mijn vakantie doorgaat. Dat klopt . Ook dat mijn kind zich zal herpakken op school. Dit lijkt ook te gaan gebeuren. Echt wanneer ik ik het niet zie zitten bel ik haar, Aardige vrouw bovendien.

Ilsa

Bedankt Marie voor jou goede voorspelling ik heb inderdaad een mooi geld bedrag gewonnen, bedankt E.

Edwin

Marie , u heeft het goed gezien. Zaterdagavond is doorgegaan om af te spreken met vrienden. U weet wel wat ik bedoel. Wat bent u toch een goed medium.

anoniem

Super bedankt voor je geduld .
Voorspellingen zijn uitgekomen.
Anne

Anne

Dank je voor het fijne gesprek Marie.

mar

Marie u heeft het zoals altijd goed gezien. U zei dat mijn zoon gaat luisteren naar zijn moeder. Het ging om zijn financiele situatie in de toekomst. Werken en studeren. En inderdaad net op tijd volgt hij de raad op. Dank u wel. U bent gewoon zo goed.

Ilse

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Helderziende Marie

PIN 2447

Dit is de profielpagina van helderziende Marie. Op zoek naar een ander helderziende?
Kies dan hieronder eerst een helderziende en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online helderzienden.

 Naar overzicht online helderzienden  


Naar Boven