Welkom

De mobiele pagina Helderziendenonline.nl is aan het laden...
erkende helderzienden - online antwoorden

Helderziendenonline.nl

laatste getuigenissen over helderzienden

Getuigenis over Valentine

Een zeer tevreden klant, dank voor je hulp Valentine. Van mij krijg je alle sterren van de hemel.
Liefs Charlene.

Charlene Bezoek pagina Valentine

Getuigenis over Gunter

Lieve Gunter,
Ik ben zo blij dat ik iemand gevonden waar ik zonder grenzen mee kan praten. Ik volg je tips nauwkeurig op. Je bent zo lief en zacht en alles wat je voelt, klopt als geen ander. Ik hou je op de hoogte. Dank je wel. Je bent super, dikke kus van Femke.

Femke Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Sid

Dankjewel Sid voor je consult, bel je zowiezo eind okt weer, laat je zeker weten of ik een een contract krijg in nov.
Warme groet Esther.

Esther Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Louisa

Lieve Louisa, ik wil je bedanken zover voor al de juiste inzichten die je me hebt gegeven. Jij had gelijk in zoveel dingen. Je bent een topper. lieve groetjes Es.

Es Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Olga

Olga, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor vandaag. liefs, Saar.

Saar Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Olga

Olga, ik ben zo blij dat ik je heb ontdekt. Het eerste gesprek was direct top, hoe jij alles kon omschrijven. Dank je voor vandaag. liefs, Saar.

Saar Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Laila

U vraagt niets en kan toch alles vertellen. Het is toch wonderlijk hoe het zo kan zijn. Dankuwel Helderziende Laila, je hebt een plekje in mijn hart.

Piet Bezoek pagina Laila

Getuigenis over Cher

Lieve Yuorah, dank je wel voor je mooie woorden en raad. Je bent een top helderziende. Had eventjes raad nodig en bevestiging en kreeg deze ook van jou waarvoor veel dank.

Lieselot Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Louisa

Wat een fijn gesprek heb ik gehad, zo zuiver en eerlijk hele fijne tips gekregen en voelde me totaal op mijn gemak. Dikke kus van Noor

Noor Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Karen

Karen jij bent een topper. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien. Alles wat je ziet komt uit. Bedankt Hint.

Hint Bezoek pagina Karen

Getuigenis over Carola

Onze gesprekken zijn steeds mooi en zuiver, keer op keer voel ik mij verbonden en gesteund en komen je voorspellingen weer uit, je maakt je titel helderziende trots. Ga zo door Helderziende Carola

Paul Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Oceana

Absoluut een aanrader, voelt situaties heel goed aan en geeft er ook een duidelijke uitleg over. Veel dank Oceana, je bent een helderziende met een groot hart.

Sonja Bezoek pagina Oceana

Getuigenis over Micha

Micha ken ik al meer dan 10 jr.
Ik vind haar erg goed,tot nu toe is veel uitgekomen wat zij in haar kaarten zag.
Het enige wat ik jammer vind is dat vergeleken met vroeger zij nu minder online is.

Sandra Bezoek pagina Micha

Getuigenis over Jos

Hallo Jos, jou voorspelling is uitgekomen, nu nog het belangrijkste hartelijk dank M

M Bezoek pagina Jos

Getuigenis over Gazali

Heel simpel Gazali is de beste!

Stef Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Marieke

Heel nuchter en duidelijke kaartlegging. Ik zag het niet even niet meer zitten, maar u gaf veel dingen aan die zich op dit moment afspelen. Bedankt en hopelijk bel ik straks met goed nieuws!

Liedje Bezoek pagina Marieke

Getuigenis over Olga

Lieve Olga,

Het lichtpuntje dat ben altijd jij! jou gesprekken doen mij zoveel goeds, elke keer jou spreken geeft hoop, steun en begrip, als er iemand mij begrijpt ben jij het wel, Lieve Olga je bent voor mij de beste, jou gesprekken zijn heel bijzonder.
Liefs NY

NY Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Alex

Die Alex is steengoed en loepzuiver. Ziet echt wat er speelt. Ontzettend knap hoor.

D Bezoek pagina Alex

Getuigenis over Anitta

Dank je wel Anitta. Jij bent echt bijzonder goed en ook ben je een hele fijne gesprekspartner.
Heel veel liefs,
B.

B Bezoek pagina Anitta

Getuigenis over Niamh

ik wil u bedank voor het gesprek van gisteren. Het was best een lange gesprek en bleef geduldig en legde steeds de kaarten. Het is altijd een topsport om u aan de lijn te krijgen en ik begrijp waarom. Maar mensen moeten ook meer recensies schrijven, zodat de rest weet hoe goed u bent. Wat u in de kaarten ziet, klopt altijd en wat de toekomst gaat brengen, dat is een vraag. Nogmaals bedankt voor uw geduld.

buitenland Bezoek pagina Niamh

Getuigenis over Nina

Dag Nina.
Wat jij al van in het begin voorspelde is werkelijkheid geworden. Er is terug plots contact gekomen. En dat heb je altijd gezegd. Het was enkel moeilijk te geloven, vooral omdat ik uiteindelijk heb gelost en ben verder gegaan met mijn leven.
Maar je hebt op elk vlak wel gelijk gehad. Heel erg bedankt voor al je consults en geduld. Ik zal je blijven bellen voor advies want je voorspellingen kloppen echt. Liefs, trouw bellertje. xxxx.

Bellertje Bezoek pagina Nina

Getuigenis over John

John ik wil je nogmaals bedanken, je hebt weer gelijk gekregen over mij en de liefde van mijn leven we hebben met elkaar goed gepraat. Het komt goed zoals je het voorspeld hebt. Hij is de liefde van mijn leven, zo voelt het ook aan, je hebt me de raad gegeven om het rustig te blijven, heb naar je geluisterd. Super bedankt je bent goed in wat je doet Ineke.

Ineke Bezoek pagina John

Getuigenis over Lobke

Lobke, bedankt wat je gezegt hebt is uitgekomen je bent een aanrader. Je had gelijk. Natuurlijk, zoals altijd. We hebben terug contact en doen terug leuke dingen.
Steeds help je me door mijn onzekerheid. Ben je zo dankbaar voor jouw advies. Je bent een toppertje x S

Suzan Bezoek pagina Lobke

Getuigenis over Louisa

Lieve Louisa
Ik bel je vaak vooral als ik onzeker ben over een bepaalde situatie en elke keer weer zet je mij met beide benen weer op de grond en geeft mij de rust die ik dan ook zo nodig heb, je noemt me altijd een moeilijk geval.
ondanks dat het me zo onzeker kan maken, kan ik daar ook om lachen, heel veel rust kan je mij hierin geven. A

A Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Sophia

Paar keer gebeld metSophia. Ik vond haar een lieve dame en als medium is zij zuiver. Bedankt je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je. Anton.

Anton Bezoek pagina Sophia

Getuigenis over Shariffa

Goh goh, lieve Shariffa, was dat weer een superreading. Je hebt mijn gevoel bevestigd dat er veel veranderingen zijn. Ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar zoals je zegt, moeilijk gaat ook en tot nu toe heb ik toch alles al overleefd.
Maar ik besef nu wel, na met jou te praten, dat er veel staat te gebeuren en dat ik heel goed zal moeten nadenken hoe ik alles zal moeten aanpakken. bij de een iets meer op mijn pootjes staan dan bij de ander. Omdat mijn roze bril inderdaad is afgevallen nu. Je brengt me elke keer 'down to earth' met nieuwe inlichtingen. En dat vind ik zo super aan je. Bij jou weet ik onmiddellijk hoe het zit en hoe het voelt en hoe het zal gaan. Ik kan niets voor je verbergen. je pikt mijn energie op en jij zegt hoe ik me op dat moment voel. KLOPT. Dankjewel Sanne.

Sanne Bezoek pagina Shariffa

Getuigenis over Gunter

Hallo Gunter, een goede morgen.
Gisteren heb ik een consult met je gehad. Wat een goed gevoel als ik deze morgen wakker werd. heb ik te danken aan ons gesprek. Lyla.

Lyla Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Biba

Zeer zuivere medium, u bent echt geweldig in hoe alles uitlegt en binnen krijgt. u aanpak is zeer helder en oprecht. ik ben heel blij dat ik u ben tegen gekomen in mijn leven en ik ben dankbaar voor uw oprechtheid, uw zuiverheid en uw werkwijze zijn van hoog niveau en daarom lieve Biba je krijgt meer als 10 sterren van mij. Biba is een betrouwbare, zeer zuivere medium die er geen doekjes om windt en zij is zeer zeker aan te raden. Dank u wel voor alles mijn lieve schat. Hartegroet Elena.

Elena Bezoek pagina Biba

Getuigenis over Johannes

Beste Johannes,

Blij met je mooie reading.
ik hou u zeker op de hoogte topper.
Chantalle xx

Chantalle Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Louisa

Louisa is altijd zo rechtuit, ik hou van haar. Kan indien nodig een spiegel voorhouden en wat ze zegt/voorspelt is ook altijd juist.
Ben trouwe beller , en zou haar advies niet meer kunnen missen in mijn leven

Kim Bezoek pagina Louisa

Bel met onze helderzienden

erkende helderzienden - online antwoorden
Naar Boven